ADYÜ Erasmus+ Ofisi Tarafından Türkiye’nin  Erasmus Ofislerine Eğitim Verildi

ADYÜ (Adıyaman Üniversitesi) Erasmus+ Ofisi tarafından uluslararasılaşma politikaları kapsamında Erasmus+ Yükseköğretim Koordinatörlüğünün düzenlediği çevrimiçi toplantıda, Türkiye’nin Erasmus ofislerine “Dashboard” üzerinden ikili anlaşma (IIA) hazırlama ve çevrimiçi öğrenim sözleşmesi (OLA) hazırlama eğitimi verildi.

ADYÜ Erasmus Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Ercan Baltalı tarafından verilen ve geniş katılıma sahne olan eğitimlerle, Avrupa Komisyonunun kağıtsız Erasmus Projesi (EWP) kapsamında, üniversitelerarası anlaşmaların ve öğrencilerin Erasmus hareketlilikleri için kullanılan belgelerin dijitalleştirilmesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili konuşan ve eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Öğr. Gör. Baltalı, “Avrupa Komisyonunun kağıtsız Erasmus Projesi kapsamında, üniversitelerarası anlaşmaların ve öğrencilerin Erasmus hareketlilikleri için kullanılan belgelerin dijitalleştirilmesi amacıyla Erasmus+ Ofisi olarak verdiğimiz eğitimler tamamlandı. Öncelikle, üniversitelerarası anlaşmaların gerçekleştirilebilmesi için Erasmus Dashboard öğrenim ve staj hareketlilikleri kapsamında gerekli belgelerden birisi olan öğrenim anlaşması için de OLA platformu oluşturduk. Türkiye’nin Erasmus ofislerine “Dashboard” üzerinden ikili anlaşma hazırlama ve çevrimiçi öğrenim sözleşmesi hazırlama eğitimi verdik. Programın oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. İlimiz ve Üniversitemiz adına prestijli bir süreç geçirdik.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.